PAQUI ONE CHIP CHALLENGE + 2X MAMEE GHOST PEPPER ! LINDUNGILAH JUBURKU DARI TERKOYAK | ASMR MUKBANG

33 Просмотры
Издатель
Ya Allah! Lindungilah Duburku Supaya Tidak Terkoyak.....

LEVEL KEPEDASAN:
1) Lidah Berapi
2) Bunyi stkksss tarik nafas pedas
3) Bercakap tak teratur
4) Menangis
5) Tak boleh bercakap langsung (Jadi Bisu)
6) Hingus start keluar
7) Attack Kerongkong (Kerongkong mengeletar)
8) Mati

MAKANAN TERPEDAS PERNAH MAKAN:
1) Mee Panas Punggung 100% Dua Bungkus.
2) Ayam Gepuk 400 Cili ( 400 dia tak jual sbb aku buat utk utube jadi dorg bagi)
3) Paqui One Chip Challenge
4) Mamee Ghost Pepper

Kalau Solo Makan 1 Je:
1) Paqui One Chip Challenge
2) Mee Panas Punggung 100%
3) Ayam Gepuk 100 Cili
4) Mamee Ghost Pepper

cara hilang pedas & tidak cirit birit: lepas habis makan pedas tarik nafas secara perlahan² buat teknik O utk hembus nafas, minum air suam² panas (nak minum susu boleh, susu suam² panas, jgn terlalu byk minum nanti cirit birit dan muntah). biarkan pedas lega sendiri 1-2jam ambil Yogurt pula utk sejukkan perut dan utk sistem pencernaan lebih fulus dan berak jadi lembut tidak sakit atau ambil cocodot sbb ada fiber psylium husk utk membuang lebih sempurna. (ada yg kata kemam susu powder tapi yg ni aku tak pernah cuba).

disclaimer: ia berdasar pengalaman selama ini kerap makan pedas (sbb dulu pon kuat minum susu then cirit birit, kalau buat cara di atas insyallah berak normal sahaja, cuma perlu tahan badan dada panas)

JOM KURUS DGN BASURO CUT: http://bit.ly/2WeYNYd

Jom jadi SYEDOT NATION Telegram Group:
Group Chit Chat: https://t.me/syedotnation
Channel: https://t.me/syedotnation2

Subscribe Channel Youtube http://youtube.com/c/SYEDOTASMR?sub_confirmation=1


▬▬ Follow Socmed Syedot ▬▬

instagram : @syedot.asmr
https://www.instagram.com/syedot.asmr/

twitter : syedotASMR
https://twitter.com/syedotasmr

facebook : syedot ASMR
https://www.facebook.com/syedotASMR

facebook page : syedot ASMR
https://www.facebook.com/omgsyedot/


▬▬ Waktu Upload 6:30PM ▬▬

ISNIN, SELASA, KHAMIS:
= MUKBANG EATING SHOW W/ ASMR

SABTU:
= REACT VIDEO

AHAD:
= ASMR NO TALKING (RE-UPLOAD)

CUTI RABU & JUMAAT

▬▬ ASMR + EATING SHOW ? ▬▬

▪︎ Hi, thanks singgah ke channel aku dan yah aku buat video ASMR CRIPS SOUND with combination EATING SHOW MUKBANG
▪︎ Bermaksud gabungan crips sound dari ASMR dengan EATING SHOW berborak borak sambil makan (actually aku baru perasan orang Korea pon da start buat STYLE macam ni).
▪︎ Kenapa tak buat whispering/no talking, sebab rakyat Malaysia masih tak boleh terima Whispering/No Talking (sebelum ni mmg buat cara ni pon, insyallah maybe akan datang akan buat semula).
▪︎ Serta Whispering ni kebanyakkan buat sebab nak sync dengan sound quality dari crisp sound jadi kalau cakap normal akan pecah sound tu dan dorang malas nak edit terjadilah Whisper/No Talking untuk save their time.
▪︎ Bagi aku, ASMR FOOD bukan untuk Relaxation or Sleeping ya! sebab ASMR FOOD ni dia enhance kan bunyi so, White Noise/Humming akan kuat gila kalau guna eaphone jadi tak relax langsung, tapi untuk TRIGGER jadi LAPAR, CRAVING itu semestinya!.
▪︎ Untuk Relaxationg & Sleeping boleh tengok video aku Upload setiap hari Rabu 9PM DUA MINGGU SEKALI yang ini yes! Whispering dan cakap dengan nada perlahan untuk sync dengan brain korang ketika pakai earphone dan buat triggered gila gila sampai meremang bulu roma terutama bahagian tulang belakang.


▬▬ Apa Itu ASMR FOOD? ▬▬

▪︎ ASMR untuk merasakan kenikmatan dan untuk menaikkan stimulasi deria.
▪︎ Anda juga boleh gunakan earphone atau headphone.
▪︎ Jika anda tidak menyukai EATING SOUNDS, PLEASE DO NOT WATCH IT tau.
▪︎ Video ini mengandungi BUNYI MAKAN, MENGUNYAH TAPI TUTUP MULUT BUKAN CHUP CHAP CHUP CHAP dan seangkatanya yang sangat kuat.
▪︎ ASMR adalah Autonomous Sensory Meridian Response, atau lebih mudah dirujuk sebagai Braingasm.
▪︎ ASMR adalah stimulasi deria sensasi yang memberikan impak perasaan positif yang menyalur dari kepala, tulang belakang, sampai belakang tubuh dan akan memberi impak naik bulu roma juga.
▪︎ Setiap orang mempunyai ASMR triggers yg berbeza beza dan saya berharap anda menonton video ini dapat trigger diri anda.


▬▬ ▶︎ Hashtag ◀︎ ▬▬

#onechipchallenge #asmr #mukbang #eatingshow
Категория
Российские военные фильмы
Комментариев нет.